Skjuter du upp städning och panikstädar sedan?

Vem drömmer inte om mer tid? Tid att göra sånt man aldrig hinner, sånt man vill göra mer av. Många tycker att städning tar mycket tid. Tid från annat. Sluta drömma, få hjälp med städningen.

En del småstädar varje dag eller har någon städdag i veckan. Andra städar inte alls och blir då och då tvungna att tokstäda, vilket kan ta lång tid. Vare sig man gillar att städa, eller avskyr det, är det något som måste göras. Gillar man inte att städa, eller tycker sig inte hinna med det så prioriterar man ner det. Kanske dras man med ett gnagande dåligt samvete över detta. Man behöver inte ha det så. Det finns nämligen hjälp att få. Välj bland många proffsiga städfirmor som är specialiserade på privat städning, hemma hos folk. Det kan bli den bästa investeringen man gör, för både sig själv och sin familj.

Trött på att bråka om städning?

Lever man i en relation, är det inte ovanligt att städning är bland de vanligaste orsakerna till bråk. Oftast tycker man att ens partner städar för lite eller för dåligt. Tänk att slippa den orsaken till bråk. Att istället få komma hem till ett nystädat hem och göra roliga saker tillsammans. Slippa skälla på partner eller barn, och sedan dessutom själv får gå och plocka undan. Man kan se städhjälp som en väg till bättre relationer. Väl värt, allra helst innan man hunnit irritera sig för mycket. Städning är ju något återkommande, det räcker ju inte att städa en gång och tro att det sedan är klart. Det kommer behöva göras om och om igen.

Hur anlitar man hjälp med städning och är det dyrt?

Flertalet firmor erbjuder sina tjänster på tydliga hemsidor, där man kan få all information, referenser och prisexempel. Man kan skräddarsy sin städning till att endast omfatta vissa områden, eller vissa dagar, med kanske någon storstädning ibland. Städningen utförs efter era behov. Tvekar man, kan man påminna sig om att man skapar arbetstillfällen. För städtjänster tillämpas RUT-avdrag, vilket innebär skattereduktion på priset. Det sköter firman om. En veckostädning, eller kanske varannan vecka, gör att det aldrig blir jättestökigt. Man behöver inte städa själv innan heller, och nu har man plötsligt tid och möjlighet att spontant bjuda hem vänner, ägna sig åt sin hobby, träna eller hjälpa barn med läxor. Det är ovärderlig tid som frigjorts. Det är sällan man ångrar att man slog till och började anlita den hjälpen.

28 Feb 2020