Så hittar du en pålitlig städfirma i Västerås

Fler och fler personer har insett värdet i att använda sig av exempelvis regelbunden hemstädning utförd av en professionell städfirma. Detta då hemstädningen i fråga fungerar som en slags ventil och som ger mer tid över till annat. Idag så jobbar många vuxna mer än tidigare – och på mer obekväma tider, något som gör att skötseln av hemmet ofta hamnar i kläm. För; vi har fortfarande lika mycket – om inte mer? – framdukat på våra bord. Vi har träning, vi har skjuts av barnen, vi har läxläsning, vi ska laga mat, vi ska handla maten, vi ska träffa vänner, vi ska hinna vara sociala på internet och så vidare – allt detta leder till stress och gör att man måste prioritera.

Dygnet har – tyvärr, i många fall – fortfarande bara 24 timmar och hjälpen med städning av hemmet har faktiskt visat sig ”köpa fler” sådana. En familj i exempelvis Västerås (en lagom stor svensk stad) kan tack vare professionell hemstädning - utförd på regelbunden basis av en städfirma – ge sig själva en bättre möjlighet att hinna med att, så att säga, duka av allt de ställt på bordet. Framförallt så kan dock familjen i fråga ge sig själva en möjlighet att umgås med varandra; en fråga som blivit lidande i vårt uppskruvade och stressade samhälle.

Man ska naturligtvis inte ignorera det faktum att det blivit avsevärt mycket billigare att anlita en städfirma heller; att rut-avdraget gjordes tillgängligt spelar naturligtvis en stor roll i att fler familjer väljer exempelvis hemstädning. Kan man dra av halva arbetskostnaden för städningen (med ett årligt tak på 25.000 kronor/person) så påverkar det naturligtvis och får många att ta steget fullt ut.

Tips om hur du hittar rätt städfirma

Här ska man dock veta att många familjer väljer att betala lite mer pengar och att man gör detta med all rätt. Det handlar trots allt om att man A) vill ha ett korrekt jobb utfört och B) att jobbet i fråga ska äga rum i sitt eget hem. En seriös städfirma kostar ofta några kronor mer; en ringa summa som är värd att betala så man genom det får en större trygghet.

Just trygghet är ett nyckelord och vi tänkte här rada upp ytterligare några detaljer som kan ge dig och din familj i Västerås (vi fortsätter med den staden som exempel ) en tryggare tjänst. Kort sagt; ska du anlita en städfirma i Västerås – fråga om följande saker:

 

  • Hur länge har firman funnits? Det är bra om din städfirma har lång erfarenhet av städbranschen. Ytterligare ett plus i kanten ska ges til företag som bildades innan Rut; året att hålla utkik efter här är 2006.
  • Kan samma person städa? En jätteviktig fråga sett till tryggheten. Städfirman bör ha som mål att en och samma städare kommer till ditt hem i Västerås. De kommer också att tjäna på det genom att städaren i fråga kan städa effektivare.
  • Finns det andra kunder? Se till att ringa till befintliga och tidigare kunder innan du skriver på avtalet och lämnar över nycklarna. En sista, väldigt nödvändig säkerhetsåtgärd.

 

Läs mer om en städfirma i Västerås på  http://www.städfirmavästerås.nu.

 

 

8 Dec 2016