Önskar du hemstädning i Solna?

I år kommer det att bli ännu mer fördelaktigt för alla slags familjer att anlita hemstädning. I år kommer nämligen möjligheten att dra av för alla slags Rut-tjänster att öka, från 25.000 kronor (för dem under 65 år) till hela 75.000 kronor per år och per person. Det är goda nyheter för alla stressade och upptagna familjer. Ibland är det nog som det är i vardagen med hämtningar och lämningar av barn på dagis och skola, och att rusa till jobbet, hinna med barns fritidsaktiviteter och helst orka och hinna med egen fritid.

Det är bra med städföretag nära bostaden

För alla som bor ute i förorterna, är det bland det allra bästa att anlita ett städföretag som har sitt kontor nära ens bostad. På så sätt slipper de resa långa vägar innan de är framme hos dig. Du är dessutom med och ser till att företagsamheten blomstrar just på din ort i Stockholm, plus att det ju är viktigt att det är Stockholms bästa städföretag som kommer hem till dig och gör ett bra jobb. Det viktigaste är ju ändå att du får bästa tänkbara hemstädning, men är det så att du kan välja mellan likartade och duktiga städare, är det alltid bättre att stödja den lokala företagsamheten.

Anlita hemstädning som drar av Rut

Det är mågna städföretag som gör det (många gånger) krångliga arbetet med att sända in ansökningar för Rut-avdrag och gör det enkelt för kunderna att betala, och behöver inte se hela summan som det kostar, men som man först senare får tillbaka på skatten. Det viktiga är att den som beställer är myndig, men är man till exempel en hel familj, med vuxna barn och som omfattas av hemstädning, genom att alla bor hemma än, så kan alla i familjen få samma reducerade hemstädning. På så sätt blir det mycket förmånligt att anltia en hemstädning, och ganska onödigt att själv behöva göra det, när det finns städare som mer än gärna kommer och städar hemma hos folk.

Så utförs en noggrann hemstädning

De städare som kommer och utför hemstädningen, bör alltid utföra en noggrann hemstädning, varje gång. För att åstadkomma en jämn och hög kvalitet på hemstädningen är det viktigt att de som städar alltid använder sig av en check-lista som de bockar av så snart som de har utfört de olika sysslorna som ingår i hemstädningen. Då vet också kunderna att inget glöms bort.

29 Jan 2019