Flyttfirma räddar dagen med kort varsel på Lidingö

Även den som inte planerar så bra kan ha tur att få tag på en flyttfirma på Lidingö med kort varsel. Det kan rädda den som inte orkar bära just i dag.

Två timmar in i flytten fick Bengt nog. Han orkade inte bära en enda kartong till. Och önskade bittert att han inte lyssnat på Agneta, när hon sagt att de inte hade råd att anlita en flyttfirma. Hon hade minsann skött alla sina flyttar själv ända sedan 1968, och så hade hon tänkt fortsätta hela livet. Men nu var det inte 1968 längre, och varken Agneta eller Bengt var någon ungdom.

Bengts knän värkte mer och med för varje steg han tog. Att hon skulle vara så himla envis! Men han kunde minsann också vara envis. Och beslutsam. I alla fall bestämde han sig precis just då för att vara det. Han stannade mitt i steget, och drog upp sin älskade Samsung-telefon. Sedan slog han in sökorden “flyttfirma Lidingö” i webbläsaren.

Flyttfirma – slipp bära själv

Han hade en otrolig tur, faktiskt rent osannolik. Flyttfirman råkade nämligen ha en bil och två starka karlar lediga just denna dag, och de kunde vara på plats inom bara en timme. Bengt slog igen telefonen med en lycklig suck, och plockade fram kaffetermosen och ostfrallan. Nu var det bara att vänta.

Agneta förstod inte vad som hände. Plötsligt dök bara flyttbilen upp, med två trevliga herrar som erbjöd sig ta hand om deras flytt. Bengt iakttog henne när hon tveksamt lämnade ifrån sig en riktigt tung bokkartong, och hur hon såg med växande intresse på hur de professionella flyttarna skötte det där med att bära kartonger och packa bil. Hon frågade aldrig Bengt var de kommit ifrån. Anlita en flyttfirma här: www.flyttfirmalidingö.se

26 Sep 2022