Dags för hemstädning

Nu är våren äntligen här med allt vad det innebär. Många härliga månader ligger framför oss. Det enda negativa är väl att solens strålar gör att man ser damm och smuts tydligare i våra hem. Och fönstren ska vi inte tala om.

Det är få som gillar att städa men det är nödvändigt flera gånger i månaden för att det inte ska bli ofräscht. Ett smutsigt hem är också en grogrund för bakterier som kan ge sjukdomar. Och om man städar sällan blir det svårare att hålla riktigt rent. Det är ett tungt och tidskrävande arbete, men finns det några alternativ? Det gör det faktiskt, ta hjälp med hemstädningen av en städfirma.

Anlita städhjälp

Tänk vad skönt att få hjälp med städningen! Att det är rent när man kommer hem från arbetet eller från annat. Man bestämmer själv vad man vill ha hjälp med och när städningen ska ske. Resultatet blir perfekt av riktiga städproffs, något som inte alltid är fallet när man städar själv. Man får också en garanti för att arbetet blir korrekt utfört och eventuella brister åtgärdas kostnadsfritt. 

I och med RUT-avdraget kan man också få ett mycket bra pris. Det innebär att man får dra av 50 % av arbetskostnaden. Man får maximalt dra av 25 000 kronor per person och år om man är under 65 år. Är man över 65 år får man dra av 50 000 kronor. Och allt sköts av städfirman och avdraget görs direkt på fakturan.

Man kan välja att göra en abonnemangsstädning och få städat kontinuerligt för att få ett ännu bättre pris. då kan man välja att till exempel från städa varje eller varannan vecka på samma veckodag. Elelr varför inte en storstädning till speciella tilfällen.

Proffs på städning

En städfrima har tillgång till den bästa städutrustningen och bästa kemikalierna. Deras personal har utbildning och är mycket skickliga och erfarna. Vissa känner sig oroliga över att släppa in främmande människor i det egna hemmet och ge ut koder och nycklar. Men städfirmor har utbildning och stor förståelse över denna oro och är väldigt försiktiga. De har självklart tystnadsplikt och skriver på avtal och följer noggranna rutiner om hur de ska agera i olika situationer.

Man försöker alltid använda miljövänliga alternativ och är väldigt försiktiga vid städningen så inget skadas. Seriösa städfirmor har alltid bra fösäkringar om olyckan skulle vara framme. Anlita aldrig svart städning! Skulle något hända är man helt utelämnad.

 

 

 

1 Apr 2019