Är du i behov av hemstädning?

Att få sitt hem städat med jämna mellanrum, att slippa ha den där knuten i magen av ångest över att man inte städat och kunna ha lite tid över till annat är något som många drömmer om. En dröm som idag kan bli en realitet utan att det kostar en förmögenhet. Tack vare rut-avdraget så finns det ett väldigt stort värde i att anlita en städfirma och låta den sköta sin hemstädning.

Kortfattat: du hinner aldrig med att städa och du trivs således inte särskilt bra i ditt eget hem – här får du höra talas om rut-avdraget och du anlitar en städfirma för din hemstädning och där du drar av halva arbetskostnaden på din deklaration och får tillbaka summan på din skatt. Där har vi själva essensen i rut-avdraget och den uppenbara anledningen till att drömmen om hemstädning blivit en sanning för många familjer.

Hemstädning är också definitivt något som rekommenderas även sett ur ett större perspektiv; det ger jobb, det öppnar möjligheter för nyanställningar och det ger företag en chans att expandera – något som man definitivt ska ha i åtanke då det kommer till rut-avdraget. Enkelt förklarat, utan rut-avdraget så skulle man heller inte se så pass många nyetableringar inom städbranschen.

Ring tidigare kunder och säkerställ kvalitet

Något som dock innebär att det även finns en avigsida och där man som kund kanske i slutändan inte får det man betalar för. Något som är logiskt, i exempelvis en större stad och sett till de många städföretag som finns där så får man  också räkna med att alla dessa inte håller samma kvalitet. Det innebär i slutändan att man som kund på jakt efter hemstädning i slutändan är den som måste göra undersökningen kring företaget man står inför att anlita.

Rådet är att man kollar upp städföretaget innan och där det enklaste och mest effektiva sättet att säkerställa att man får en hemstädning av god kvalitet är följande: ring tidigare kunder.

Ett-två samtal till referenser kan ge en bättre bild, ett bättre jobb  och göra den framtida hemstädningen til exakt det man betalar för. Ett rent hem, en minskad stress, mindre oro och – återigen ur det större perspektivet: fler jobb.

Här kan du läsa mer om vad som ingår i en professionell hemstädning.

 

25 Oct 2016